Σωτήρης Τσιόδρας: Η «εξαφάνισή» του από την τηλεόραση (speedy video)

 Ο καθηγητής Λοιµωξιολογίας που «εισέβαλε» ξαφνικά στη ζωή µας, χάθηκε το ίδιο ξαφνικά από τους δέκτες μας.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έδωσε τη θέση του στον Νίκο Χαρδαλία, ο οποίος ξαναγύρισε στης οθόνες μας σαν το βαρύ χαρτί για τα δύσκολα. Αν αρχίσει να καταγράφεται µεγάλη διασπορά του ιού στη χώρα που θα οφείλεται στη χαλάρωση των μέτρων, τότε θα βγει από το «συρτάρι» το όνοµα Τσιόδρας για να ξαναεµφανιστεί στους τηλεοπτικούς µας δέκτες και να προειδοποιεί σε καθηµερινή βάση πια για το τι θα συµβαίνει στη χώρα.

Πηγές αναφέρουν ότι ο γνωστός καθηγητής είναι απογοητευµένος εδώ και καιρό από την αντιµετώπιση που είχε από µερίδα της κοινωνίας, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύµατος της επιδηµίας στη χώρα µας. Θεωρεί ότι ο ίδιος έκανε ό,τι µπορούσε για να συγκρατήσει το κύµα του «αόρατου εχθρού», αλλά την ίδια ώρα κάποιοι άρχισαν να τον καταδιώκουν, θεωρώντας ότι υπερέβαλε µε τις συστάσεις του προς την κυβέρνηση. Και μπορεί να φαντάζει περίεργο λόγω έλλειψης χρόνου, αλλά ο γνωστός καθηγητής και πρόεδρος της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου υγείας έχει απόλυτη γνώση για το τι λέγεται για τον ίδιο τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα social media. «Γνωρίζει τα πάντα που γράφονται για εκείνον, αλλά και για τις θεωρίες συνωµοσίας που κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν ακόμη» είπε στο «Εθνος της Κυριακής» πρόσωπο του περιβάλλοντός του. Από εκεί φαίνεται ότι πηγάζει και η απογοήτευσή του, που τον οδήγησε τελικά και στην επικοινωνιακή αποµόνωση.

 

Στο παράδοξο της «εξαφάνισης» του Σωτήρη Τσιόδρα, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Την 1η Σεπτεμβρίου έγινε η τελευταία guest εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα σε ενημέρωση και έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε»

Όπως ανέφερε η επίσημη εξήγηση από την κυβέρνηση είναι πως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ότι σήμερα το πρωί ήταν στο Υπουργείο Υγείας με τον Βασίλη Κικιλια και μετά πήγε στο Άγιο Όρος και πως σε κάθε περίπτωση είναι ενεργός στα καθήκοντά του.

«Αλήθεια είναι αυτά αλλά όχι όλη η αλήθεια. Στην πραγματικότητα ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δυο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του.  Η πρώτη ήταν  για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών,  για τα οποία επέμενε να είναι στους 15 μαθητές το όριο.  Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα  στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%» αποκάλυψε η Κ. Μακρή, η οποία τέλος σχολίασε:

«Τίποτα από τα δύο δεν έγινε για λόγους οικονομικούς. Κι επειδή δε θέλει να γίνει πολιτικός, πήγε στα μετόπισθεν της μάχης.

Είναι εμφανές όμως ότι λείπει. Είναι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ξέφωτο τον Μάρτιο,  που τον εμπιστευτήκαμε και μας έπεισε. Αν δε βγει και τώρα μπροστά, ίσως αργότερα να είναι πολύ αργά».

Δείτε σχετiκo Βίντεο:

[fvplayer id=”401″]