Η ΕΟΚ κοινοποίησε την επιστολή της FIBA στην ΚΑΕ Άρης

Speedynews.gr

Η ταχύτητα στην ενημέρωση


Αθλητισμός

Η ΕΟΚ κοινοποίησε την επιστολή της FIBA στην ΚΑΕ Άρης

Η ΕΟΚ κοινοποίησε την επιστολή της FIBA στην ΚΑΕ Άρης


Η επιστολή της FIBA προφανώς ταράζει τα νερά (και) του ελληνικού μπάσκετ διότι απαγορεύει στις ομοσπονδίες να προχωρήσουν στην έκδοση δελτίων σε ομάδες οι οποίες έχουν απαγόρευση μεταγραφών. Αυτό σημαίνει ότι η ΚΑΕ Άρης είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, μοιάζει αναπόφευκτη η αλλαγή των αγωνιστικών πλάνων ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου καθώς θα πρέπει να βρει τρόπο διακανονισμού των οφειλών και αφαίρεσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών κι αυτό προφανώς αντιλήφθηκε σήμερα (29/6).

Για την ακρίβεια, η ΕΟΚ κοινοποίησε την επιστολή της FIBA στην ΚΑΕ Άρης κι αυτό υποστήριξε μάλιστα με δηλώσεις του στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Τάκης Τσαγκρώνης. «Στην επιστολή που κοινοποιήσουμε αναφέρουμε επίσης ότι περιμένουμε από τον Άρη να μας ενημερώσει για το τι προτίθεται να κάνει μέχρι τις 10 Ιουλίου», ανέφερε μεταξύ άλλων, επιβεβαιώνοντας ότι πλέον η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τους «κίτρινους» διότι καλούνται να διακανονίσουν τις οφειλές και φυσικά να ανακτήσουν το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών καθώς, βάσει της σύστασης από τη FIBA, η ΕΟΚ δεν προτίθεται να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων ακόμη κι αν τα Letter of clearance των αθλητών είναι στα γραφεία της. 

Έχοντας στην πλάτη της οκτώ ban, η ΚΑΕ Άρης έλαβε σήμερα (29/6) από την ΕΟΚ την επιστολή της FIBA και θα πρέπει μέχρι τις 10 Ιουλίου να ενημερώσει την Ομοσπονδία για το τι προτίθεται να κάνει.


Πηγή:GAZZETTA

Comment here