Έφτασε η ώρα που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα παρουσιαστεί στο Δικαστήριο ως κατηγορούμενος για την υπόθεση του revenge porn.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δίκη θα ξεκινήσει στις 9 Φεβρουαρίου, και ο πρώην παρουσιαστής αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες.
Υπενθυμίζουμε ότι η κατηγορία έχει μετατραπεί σε κακούργημα και το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ως αναρμόδιο, αναμένεται να παραπέμψει την υπόθεση σε Κακουργιοδικείο σε νέα ημερομηνία.
Παραμένει απών
Ο ίδιος φαίνεται πως κρατά χαμηλούς τόνους, καθώς περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι του και αποφεύγει να κυκλοφορεί, ενώ απουσιάζει από τα social media.



![[349026] Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ](https://speedynews.gr/wp-content/uploads/2021/12/5469364-1068x712.jpg)





