Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Ψυχικό την Τετάρτη (5/2), όταν μια 88χρονη οδηγός εισήλθε ανάποδα σε δρόμο στην Πλατεία Αγίας Σοφίας, προκαλώντας τον θάνατο ενός ανθρώπου και τραυματισμούς σε άλλους τέσσερις.

Στην συγκεκριμένη σύγκρουση, η οποία συνέβη σε κυκλικό κόμβο της περιοχής, ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και η 88χρονη, η οποία είχε ανανεώσει το δίπλωμά της έως τον Ιούλιο του 2025.

Η πορεία του οχήματος της 88χρονης χαρακτηρίστηκε «τρελή», καθώς συγκρούστηκε αρχικά με ένα φορτηγάκι, το οποίο ανατράπηκε, και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα και δύο μοτοσικλέτες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός μιας από τις μοτοσικλέτες.

Η κατάσταση των τραυματιών είναι σοβαρή και όλοι τους διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για ιατρική φροντίδα. Η Πυροσβεστική χρειάστηκε να παρέμβει για τον απεγκλωβισμό ενός από τους τραυματίες από τα οχήματα.