Οι εσωκομματικές εντάσεις στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να κλιμακώνονται, με τον Χάρη Δούκα να εκφράζει δημόσια τις ανησυχίες του ενόψει του Συνεδρίου. Σε δηλώσεις του στο Action 24, ο Δούκας δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της ηγεσίας, καθώς και για συγκεκριμένα πρόσωπα του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο Δούκας αποκάλυψε ότι ενημερώθηκε για την παρουσία του στην Πολιτική Γραμματεία μέσω διαδικτυακών πηγών, κάτι που δείχνει την έλλειψη διαφάνειας στην εσωκομματική επικοινωνία. Αυτή η κατάσταση τονίζει την ανάγκη για έναν πιο ανοιχτό και διαφανή διάλογο εντός του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις που προκύπτουν.

Επιπλέον, ο Δούκας αναφέρθηκε και στον Γερουλάνο, κάνοντας «καρφιά» σχετικά με τη στάση του και προτείνοντας την ανάγκη για διάλογο με τον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας στην πολιτική σκηνή.