

Στα 18 έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας της χώρας.
Ο Φαχρετίν Κότζα τόνισε πως άλλα 12 άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό και πως από αυτά, τα δύο σχετίζονται με το πρώτο κρούσμα που επιβεβαιώθηκε στην χώρα. Ο τελευταίος απολογισμός έκανε λόγο για 6 κρούσματα και το τελευταίο 24ωρο ανακοίνωσαν πως υπήρξαν άλλα 12, όμως η ανησυχία τους είναι πως από σήμερα αναμένονται να επιστρέψουν στη χώρα από την Μέκκα, πάνω από 10.000 Τούρκοι πολίτες.
Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir.
— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) March 15, 2020
Ολοι τους αναμένεται να μπουν σε καραντίνα και να περάσουν από εξετάσεις, καθώς στην Μέκκα εντοπίστηκαν κρούσματα του κορωνοϊού. Η τουρκική κυβέρνηση ήδη ανακοίνωσε το κλείσιμο των μπαρ, των νυχτερινών μαγαζιών και των δημόσιων βιβλιοθηκών και στις 81 επαρχίες της χώρας από τις 10 το πρωί της Δευτέρας.
Πηγή: HTTPS://NEWS.GOOGLE.COM