Παύλος Χάππιλος: Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα (video)

Ο Παύλος Χάππιλος έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση μετά την αποχώρησή του από το Master Chef και μίλησε για καταστάσεις που είχε βιώσει και το μήνυμα που θέλησε να στείλει σε όλους εκείνους  που νιώθουν διαφορετικοί αλλά και στους δικούς τους ανθρώπους. Στο τέλος πάντως, αποχαιρέτησε το παιχνίδι με το χαμόγελο στα χείλη.

«Επειδή πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου δεν μου δώσανε ποτέ την αγάπη που περίμενα… Πολλές φορές πίστευα ότι δεν το άξιζα και ξέρεις αυτό σου μένει… Κι όταν κάποιος σου δίνει την αγάπη που εσύ δεν περιμένεις, κάπως χτυπάει αυτό, το «γιατί το κάνει τώρα αυτός ο άνθρωπος, αφού εγώ, δεν την αξίζω…». Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό, γιατί θέλω να πιστεύω ότι την αξίζω την αγάπη», ανέφερε. «Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν…

Αυτό που θέλω να πω σε όλους εκεί έξω που νιώθουν διαφορετικοί, ότι διαφορετικό και αν είναι αυτό, σωματικό, νοητικό, πνευματικό, σεξουαλικό είτε οτιδήποτε, δεν πρέπει ποτέ να νιώσετε πως η διαφορετικότητά σας είναι μειονέκτημα. Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα και μόλις το αντιληφθείς εσύ τότε θα το καταλάβει όλος ο κόσμος.
Και στους γονείς όλων αυτών των διαφορετικών παιδιών, θέλω να πω, να αγαπάτε τα παιδιά σας γιατί είναι δύσκολη η ζωή για τους διαφορετικούς ανθρώπους, μην τους την κάνετε πιο δύσκολη.»

 

Ένας διαφορετικός παίκτης σε ριάλιτι, που δίδαξε ήθος, αξιοπρέπεια και μοίρασε χαμόγελα…..Το όνομα του Παύλος Χάππιλος..!!

#menoume_speedy