Αθλητισμός21 Μαΐ 2025

Από τους πανηγυρισμούς, στην ελληνική «κανονικότητα»: Κεκλεισμένων ο τελικός ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στις γυναίκες

Η ελληνική «κανονικότητα» επηρεάζει τον τελικό γυναικών ΑΕΚ – Παναθηναϊκού, καθώς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, παρά την επιτυχία του ανδρικού τελικού με κόσμο.

Από τους πανηγυρισμούς, στην ελληνική «κανονικότητα»: Κεκλεισμένων ο τελικός ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στις γυναίκες

Η διοίκηση της ΕΠΟ είχε κάθε λόγο να πανηγυρίζει για την επιτυχία του τελικού Κυπέλλου Ανδρών, ο οποίος πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους φιλάθλων. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, η ελληνική πραγματικότητα ήρθε να την προσγειώσει απότομα. Αναφορές υποδεικνύουν ότι ο τελικός μεταξύ ΟΦΗ και Ολυμπιακού διεξήχθη με κόσμο, αλλά η ατμόσφαιρα αυτή δεν φάνηκε να επηρεάζει την επόμενη διοργάνωση, που αφορά τον τελικό γυναικών ΑΕΚ – Παναθηναϊκού, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις και ανησυχίες σχετικά με τη στήριξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, τη στιγμή που οι προσδοκίες ήταν υψηλές μετά από την επιτυχία του ανδρικού τελικού. Η κατάσταση αυτή δείχνει την ανάγκη για περαιτέρω υποστήριξη και προώθηση των γυναικείων ομάδων, ώστε να κερδίσουν την αναγνώριση που τους αξίζει.