Ελλάδα5 Φεβ

Στο στόχαστρο του Βουρλιώτη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ - Για διασπάθιση 2 εκατ. ευρώ

Η έρευνα της Αρχής για το ξέπλυμα χρημάτων εστιάζει στον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, για διασπάθιση 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο στόχαστρο του Βουρλιώτη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ - Για διασπάθιση 2 εκατ. ευρώ

Ο Πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα χρημάτων, Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έχει βάλει στο στόχαστρο τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα αφορά ευρήματα που σχετίζονται με τη διασπάθιση περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία προέρχονται από επτά οικονομικά προγράμματα.

Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει αναταραχή, καθώς οι κατηγορίες για διαφθορά και κακή διαχείριση δημοσίων πόρων εγείρουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια και τη λογοδοσία των υπευθύνων. Η Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος συνεχίζει τις έρευνές της, προσπαθώντας να αποκαλύψει την πλήρη διάσταση της υπόθεσης.