
Η Αλίσα Νιούμαν, η Καναδή Ολυμπιονίκης του 2024 στο επί κοντώ, δεν περιορίζεται μόνο στον στίβο. Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παρίσι, η 30χρονη αθλήτρια μοιράστηκε τις σκέψεις της στο περιοδικό Maxim σχετικά με τον τρόπο που συνδυάζει τον πρωταθλητισμό με την καριέρα της στο μόντελινγκ και την παρουσία της στα social media, όπου έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους.
Η Νιούμαν αποκαλύπτει ότι η ζωή της ως αθλήτρια δεν είναι μόνο προπόνηση και αγώνες, αλλά και μια συνεχής προσπάθεια να ισορροπήσει τις διαφορετικές πτυχές της καριέρας της. Η επιτυχία της στο επί κοντώ της έχει ανοίξει πόρτες στον κόσμο του μόντελινγκ, όπου εκφράζει την προσωπικότητά της και τις απόψεις της.
Στις δηλώσεις της, αναφέρεται επίσης στην εμπειρία της με το OnlyFans, υπογραμμίζοντας την ελευθερία που της προσφέρει αυτή η πλατφόρμα. Η Νιούμαν δηλώνει ότι στον αθλητισμό είχε βιώσει μια διαδικασία σεξουαλικοποίησης, κάτι που επηρεάζει την αντίληψη του κοινού για τις αθλήτριες.