
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στη Φλωρεντία της Ιταλίας μετά από φωτιά που ξέσπασε στο προπονητικό κέντρο της Φιορεντίνα στο Μπάνιο α Ρίπολι. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 02:15 τα ξημερώματα, στο νότιο τμήμα του κτιρίου C, το οποίο φιλοξενεί τον τομέα υποδομών και τις ακαδημίες της ιταλικής ομάδας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω του καπνού που προκλήθηκε από την πυρκαγιά. Οι αρχές βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση για την κατάσβεση της φωτιάς και τη διερεύνηση των αιτίων που την προκάλεσαν.
Η Φιορεντίνα, μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ιταλίας, έχει προκαλέσει ανησυχία στους φιλάθλους της με αυτό το περιστατικό, ενώ οι αντιδράσεις από την ποδοσφαιρική κοινότητα είναι άμεσες.