ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 0-1: Η χρυσή αλλαγή Μουργκ έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στον Δικέφαλο του Βορρά (vid)

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÏÓ 2020-2021 / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

Ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να φύγει με το 0-0 από το ΟΑΚΑ, μιας και ο αγώνας είχε μπει στις καθυστερήσεις. Ο Γκαρσία έβαλε για αυτές τις τελευταίες στιγμές τον Τόμας Μουργκ και αυτός έδωσε το δικό του δώρο στον ίδιο τον προπονητή του, αλλά και σε όλη την ομάδα.

Ο Ουάρντα κέρδισε το φάουλ μακριά από την εστία του Τσιντώτα, αλλά ο Τόμας Μουργκ πήρε την απόφαση, εκτέλεσε το φάουλ με αριστουργηματικό τρόπο και  έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας της ΑΕΚ κάνοντας το 0-1.

Η χρυσή αλλαγή του Γκαρσία στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε και το άλμα πρόκρισης.

Mιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ο Πάμπλο Γκαρσία είπε τα εξής:

Αρχικά, ρωτήθηκε για το τι είπε στον Πασχαλάκη με το φινάλε της αναμέτρησης:

«Πράγματα του ποδοσφαίρου. Γνωρίζουμε καλά όταν ένα στοιχείο της ομάδας δεν βρίσκεται σε καλή μέρα ή κάτι δεν του πάει καλά, δεν είναι εύκολο να παίρνεις την ευθύνη και να αγωνίζεσαι. Είμαι πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές μου, τους στηρίζω. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τον ίδιο Πασχαλάκη μιλάμε. Αυτόν που κέρδισε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε φάση που περνάει η ομάδα είναι διαφορετική. Προσαρμοζόμαστε πάντα με βάση τον αντίπαλο και την κατάσταση που βρισκόμαστε. Θα ήθελα η ομάδα μου να αγωνίζεται διαφορετικά σε κάποιες περιπτώσεις. Αλλά τώρα, η συγκεκριμένη στιγμή ζήταγε κάποια πράγματα. Το ποδόσφαιρο δεν έχει έναν δρόμο για να φέρει επιτυχίες».