Κάτω από πολύ αυστηρούς όρους πρόκειται να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (12-13/2) στο ΣΕΦ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, σύμφωνα με τη naftemporiki.gr.

Με βάση το σημερινό ΦΕΚ (Β’ 454) με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κωρονοϊού στο σύνολο της Επικράτειας, σε επίπεδο μητροπολιτικών περιοχών (Αττική, Θεσσαλονίκη) επιτρέπεται «η διεξαγωγή προγραμματισμένων αγώνων, που αποτελούν κριτήριο πρόκρισης σε διεθνείς διοργανώσεις, όπου συμμετέχουν αθλητές στους οποίους έχει ήδη επιτραπεί η προπόνηση με προηγούμενες αποφάσεις».

Ως εκ τούτου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί προκειμένου να καταστεί εφικτή η επιλογή των αθλητών που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν.

Η διεξαγωγή αφορά σε αυστηρά προκαθορισμένο αριθμό συμμετεχόντων αθλητών, χωρισμένων σε τρία τμήματα, με τεστ 48 ώρες πριν και όλες τις υπόλοιπες αυστηρότατες προϋποθέσεις που περιλαμβάνει το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ομοίως, θα πραγματοποιηθεί και η Ημερίδα της Εθνικής ομάδας Πάλης, για την πρόκριση στο Προολυμπιακό Τουρνουά στην Ουγγαρία.

Αντίθετα, για όλες τις υπόλοιπες αθλητικές δραστηριότητες, συνεχίζουν να ισχύουν όσα προβλέπονταν τις προηγούμενες εβδομάδες, μέχρι το πρωί της Δευτέρας 15/2.

#menoumespeedy