«Δεν αντέχω άλλο…» ξέσπασε ο Θοδωρής Ιακωβίδης  μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του, στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, και με λυγμούς μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ,ο Έλληνας πρωταθλητής είπε ότι αποχωρεί από το άθλημα.

«Δεν κλαίω επειδή δεν πήγα καλά. Κλαίω επειδή τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω», δήλωσε.

«Έχω κουραστεί πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Κι εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό», προσέθεσε.

Στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη βρίσκεται σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος, αλλά και όλη η Ελλάδα.

Αντετοκούνμπο και Πετρούνιας στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη

Από τον λογαριασμό του στο instagram που έχει περισσότερους από 10,4 εκατ. ακολούθους, o Γιάννης Αντετοκούνμπο κοινοποίησε τα όσα είπε ο Έλληνας πρωταθλητής, κάνοντας την ιστορία του ακόμη πιο γνωστή. Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να προσυπογράψει τις δηλώσεις του σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε τη φωτογραφία του Θοδωρή Ιακωβίδη και έγραψε στο InstaStory: «Να προχωράς με τη δύναμη της ψυχής σου, να μην περιμένεις τίποτα από κανέναν».

Φίλοι του Παναθηναϊκού κινητοποιήθηκαν για οικονομική ενίσχυση
Η σελίδα «Σύλλογος πιο Μεγάλος» στο Facebook, από οπαδούς του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε πως θέλει να βοηθήσει τον αθλητή του «τριφυλλιού» και γι’ αυτό ξεκινάει προσπάθεια για την οικονομική του ενίσχυση.