Δώρα Αυγέρη: Ο κύριος Μιωνής ήταν ελεγχόμενος

Speedynews.gr

Η ταχύτητα στην ενημέρωση


ΔημοφιλέστεραΠολιτική

Δώρα Αυγέρη: Ο κύριος Μιωνής ήταν ελεγχόμενος

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη η Δώρα Αυγέρη, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης και Αν. Τομεάρχη Εσωτερικών(Μακεδονίας-Θράκης) ,μίλησε για τη συνομιλία Παππά – Μιωνή και το σκάνδαλο Novartis.

 

Όταν είχε έρθει στην επιτροπή ο κ.Μιωνής για να καταθέσει,ενώ δεν ήξερε τίποτα για το κατηγορητήριο και παράνομα κλήθηκε,είχε ερωτηθεί εάν έχει αναπαραχθεί προς την επιτροπή υλικό που είναι ηχογραφημένο και είχε πει όχι.Αφού θεωρούσε ότι είναι τόσο σημαντικά γιατί δεν τα παρουσίαζε;τόνισε η κ. Αυγέρη.

Ο κύριος Μιωνής ήταν ελεγχόμενος ,δεν ήταν ένας απλός ιδιώτης,είναι ένας άνθρωπος που εμπλέκεται σε διάφορες δουλείες. Έχει εμπλακεί στην υπόθεση της λίστας Λα γκαρντ,είχε δώσει ξανά μια κατάθεση σε μια προανακριτική το 2013 και είχε ερωτηθεί για την συνάντηση με τον κ.Σαμάρα ενώ είχε «συλληφθει» από την κ.Κωνσταντοπουλου εκπροσωπώντας τότε το ΣΥΡΙΖΑ ,να υποκλέπτει την κατάθεση του στην προανακριτικη επιτροπή στο Ισραήλ.

 

Ο κ. Μιωνής μπορεί να έχει κάνει συνομιλίες με οποιοιδήποτε θεσμικό εκπρόσωπο του Ελληνικού κράτους ανά πάσα στιγμή,υποστήριξε.

Δεν ακούστηκε ότι η Novartis ομολόγησε το μεγάλο σκάνδαλο στην Ελλάδα,όλη η υπόθεση Παππά – Μιωνή συνδέεται με αυτό.Είναι ξεκάθαρο ότι λίγα 24 ώρα μετά από την εμφάνιση της κασέτας,είχαμε την υπογραφή του συμβιβασμού της Novartis με το Αμερικανικό δημόσιο.

Δεν υπήρχε σκευωρία από πλευράς Παπαγγελόπουλου,γιαυτό δέχεται όλο αυτό τον πόλεμο είναι ο αγώνας εναντία στην διαφθορα. Μέσα στην συμφωνία Novartis υπήρχε ο όρος ότι ο έλεγχος της δικαιοσύνης θα συνεχιστεί και απαγορεύεται σε στελέχοι της να δίνουν δώρα σε πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα.

 

Δείτε τη σχετική συνέντευξη:

#επικοινωνούμε_ελεύθερα

#paramenoume_speedy

 

Comment here