Προφυλακιστέος κρίθηκε ο αστυνομικός ο οποίος σκότωσε την πρώην σύζυγο του και μία φίλη της, έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά.

Ο 35χρονος αστυνομικός, που συνελήφθη μετά το έγκλημα, κατά την απολογία του ισχυρίστηκε πως βγήκε εκτός εαυτού, καθώς η πρώην σύζυγός του, με την οποία είχαν χωρίσει πριν από τρεις μήνες, δημιουργούσε προβλήματα στην επικοινωνία με τα παιδιά του. Οπως υποστήριξε, ήθελε να συζητήσουν με την πρώην σύζυγό του για τα παιδιά που έπρεπε να πάρει την επόμενη ημέρα, ωστόσο, εκείνη τα είχε στείλει στη Θήβα στους γονείς της. «Είχα τρελαθεί. Δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά και τη σύζυγό μου που αγαπούσα ακόμα», φέρεται να είπε ο αστυνομικός στην απολογία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκλημα στην Κάτω Κηφισιά: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο αστυνομικό


19|03|2020 | 14:26

Ο αστυνομικός αρνήθηκε πως είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και της φίλης της, ενώ ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του. Οι συνήγοροί του, Απόστολος Λύτρας και Γεώργιος Κριεμάδης, υπεβλήθη αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του κατηγορούμενου, ο οποίος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: HTTPS://NEWS.GOOGLE.COM