«Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και τον Τουρισμό τα “θα” και η επικοινωνιακή πολιτική στα social media δεν αρκούν. Χρειάζεται σχέδιο διαχείρισης της κρίσης και προστασίας του κόσμου της εργασίας», σημειώνει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ

«Από την πρώτη στιγμή επικοινωνήσαμε με τον υπουργό Τουρισμού προκειμένου να ενημερωθούμε και να καταθέσουμε δέσμη προτάσεων στήριξης των επιχειρηματιών και των εργαζομένων που πλήττονται στον Τουρισμό», τονίζει η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η ίδια απαντώντας υπουργό Τουρισμού, κ. Θεοχάρη σημειώνει ότι η σημερινή του εξαγγελία, «κατόπιν πίεσης των εκπροσώπων εργαζομένων και της αντιπολίτευσης είναι η αυτονόητη επιλογή για την οποία μιλήσαμε από την πρώτη στιγμή. Μένουν να γίνουν αυτά και πολλά περισσότερα. Απαιτούνται γενναία μέτρα ως αντίμετρα στην ύφεση».

«Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και τον Τουρισμό τα «θα» και η επικοινωνιακή πολιτική στα social media δεν αρκούν. Χρειάζεται σχέδιο διαχείρισης της κρίσης, προστασίας του κόσμου της εργασίας και επανεκκίνησης για την επόμενη μέρα», τονίζει η Κ.Νοτοπούλολυ.

Παράλληλα, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «είμαστε εδώ με αίσθημα ευθύνης. Για την υπεράσπιση και στήριξη των ανθρώπων του κλάδου που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αυτή τη δίνη. Οι θέσεις τους έπρεπε ήδη να έχουν ακουστεί και βάσει αυτών να έχει καταρτιστεί σχέδιο άμεσης και στοχευμένης διαχείρισης των άμεσων επιπτώσεων αλλά και της επόμενης ημέρας στον Τουρισμό».

«Ελπίζουμε η κυβέρνηση να αξιοποιήσει επιτέλους τα εργαλεία που παρέδωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να σώσει την ελληνική οικονομία. Ο ελληνικός τουρισμός πρέπει να σωθεί εάν θέλουμε να σωθεί η ελληνική οικονομία», υπογραμμίζει η Κατερίνα Νοτοπούλου