Η σορός που βρέθηκε στον Τύρναβο φαίνεται να ανήκει στον 39χρονο Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στη Λάρισα στις 30 Δεκεμβρίου. Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί η επίσημη ταυτοποίηση, η μητέρα του έχει αναγνωρίσει τα ρούχα και τα γυαλιά του, αφήνοντας υπόνοιες για πιθανή εγκληματική ενέργεια.

Ο Βασίλης είχε βγει για μία βόλτα στον Πηνειό και η σορός του βρέθηκε 15 χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή, σε ένα σημείο απομονωμένο, μακριά από κατοικημένες περιοχές και ποιμνιοστάσια.

Στο σημείο της ανακάλυψης έσπευσαν ιατροδικαστές και στελέχη της Ασφάλειας, προκειμένου να εξετάσουν τον θάνατο του Βασίλη. Οι Αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, όπως κηλίδες αίματος ή άλλα στοιχεία.

Η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις προγραμματίζονται για σήμερα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρέθηκαν φάρμακα ή χάπια στη σορό του 39χρονου. Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν τραύματα από όπλο ή σημάδια συρσίματος.

Στην περιοχή αναμένονται νέα κλιμάκια αστυνομικών για να επεκτείνουν την έρευνα και να εντοπίσουν πιθανά πειστήρια. Παράλληλα, οι αρχές προσπαθούν να ανασυνθέσουν τη διαδρομή που ακολούθησε ο Βασίλης από τις όχθες του Πηνειού μέχρι το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός, χωρίς να έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο.

Ένας βοσκός στην περιοχή ανέφερε ότι τα σκυλιά του γαύγιζαν τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα σχετικά με το αν υπήρξε κάποια δραστηριότητα κοντά στη σορό. Στο σημείο βρέθηκαν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα γυαλιά του 39χρονου.

Η οικογένεια του Βασίλη εκφράζει ανησυχία για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η μητέρα του, Σοφία Αποστολάκη, αναμένεται να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς τις επόμενες ημέρες, καθώς είναι συντετριμμένη από την κατάσταση.