Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν επίθεση έξω από το σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Παναγιώτη Τερεζάκη, στο Νέο Ψυχικό, το βράδυ της Τετάρτης, πετώντας τρικάκια.

Οι δράστες κατηγορούν τον κ. Τερεζάκη για τη συμμετοχή του στη συγκάλυψη της υπόθεσης των Τεμπών. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, ο Τερεζάκης ήταν εκείνος που, την επόμενη μέρα μετά τη σύγκρουση των τρένων, κατέθεσε στην αστυνομία ηχητικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες των μηχανοδηγών και του σταθμάρχη, ντοκουμέντα που υποστήριζαν το κυβερνητικό αφήγημα περί “ανθρώπινου λάθους”.

Επιπλέον, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Το έγκλημα των Τεμπών ανέδειξε το γεγονός πως μας κυβερνά και μας εξουσιάζει ένας βρώμικος κοτζαμπάσικος εσμός, αποτελούμενος από πολιτικές και οικονομικές ελίτ που στον βωμό των συμφερόντων τους, της εξουσίας και του κέρδους, δεν θα διστάσουν ακόμα και να θυσιάσουν 57 αθώες ψυχές».