Συγκίνηση και βαθιά θλίψη χαρακτήρισαν την κηδεία του Λευτέρη Τσαμούτη, του διανομέα που έπεσε θύμα μιας φρικτής ενέδρας στους Γόννους Τεμπών. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στις Αλυκές, όπου πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί του συγκεντρώθηκαν για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους.

Ο 53χρονος Λευτέρης ήταν γνωστός για την εργατικότητα και το ήθος του. Η ζωή του κόπηκε απότομα όταν ο 60χρονος Δημήτρης Κολτσίδας τον πυροβόλησε εν ψυχρώ. Η μητέρα και η αδελφή του, που παρευρέθηκαν στην κηδεία, ήταν οι πιο τραγικές φιγούρες της ημέρας.

Λίγο πριν από την αυτοκτονία του, ο 60χρονος είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του ότι ο διανομέας «την έφαγε τζάμπα» και περιέγραψε τη φρικτή πράξη του με κυνισμό. Η τοπική κοινωνία του Βόλου είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό, ενώ οι συνάδελφοι του Λευτέρη Τσαμούτη απαιτούν δικαιοσύνη για τον αδικοχαμένο φίλο τους.