Στους 134 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στη χώρα μας λόγω κορωνοϊού.

Πρόκειται για 60χρονο άνδρα ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και ήταν ένας από τους ασθενείς της κλινικής «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι που είχε διαγνωσθεί θετικός στον ιό.

Ο άτυχος 60χρονος είχε μεταφερθεί από το Λαϊκό αρχικά στην κλινική του Περιστερίου και από εκεί στο ΝΙΜΤΣ, όπου και κατέληξε. Εμφάνισε πνευμονία και σηπτικό σοκ λόγω Covid-19. Ο 60χρονος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, γι’ αυτό είχε μεταφερθεί αρχικά στο Λαϊκό, ενώ έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κορωνοϊός: 133 οι νεκροί στην Ελλάδα -Κατέληξε 58χρονη στην Αλεξανδρούπολη


26|04|2020 | 10:22

Γιατρός της κλινικής «Ταξιάρχαι» θετικός στον κορωνοϊό -Εξέτασε 50 ασθενείς


24|04|2020 | 21:43

Χθες, Σάββατο, έφυγαν από τη ζωή άλλοι τρεις ασθενείς με κορωνοϊό: Μια 58χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, η οποία έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια και σακχαρώδη διαβήτη, ένας 91χρονος στο «Σωτηρία», που αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, και ένας 78χρονος στον «Ευαγγελισμό», με υποκείμενα νοσήματα.

Πηγή: HTTPS://NEWS.GOOGLE.COM