
Ο 27χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού μιας 30χρονης γυναίκας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τον ανακριτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι είχε μπερδευτεί, νομίζοντας ότι η γυναίκα ήταν φίλος του. «Είχα πιει, είχε σκοτάδι και την αγκάλιασα, νομίζοντας ότι ήταν ο φίλος μου. Μόλις άρχισε να φωνάζει την άφησα» δήλωσε.
Το περιστατικό συνέβη στην είσοδο πολυκατοικίας και καταγγέλθηκε από την 30χρονη γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι ο 27χρονος την θώπευσε κάτω από τα ρούχα της και της έκλεισε το στόμα με τα χέρια του.
Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει και αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε αναζητήσεις και τελικά συνέλαβε τον κατηγορούμενο.