
Το μεσημέρι του Σαββάτου, η οδός Φλέμινγκ και οι γύρω δρόμοι μεταμορφώθηκαν σε ένα απέραντο «Σαμποδρόμιο» με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Ρέντη να δίνει τον ρυθμό της Αποκριάς. Η ατμόσφαιρα θύμισε το Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς οι λάτιν ρυθμοί, ο χορός, οι σερπαντίνες και οι ευφάνταστες στολές δημιούργησαν μια εκρηκτική διάθεση.
Η παρέλαση ήταν γεμάτη από εκατοντάδες μασκαράδες, που με την ενέργεια και την χαρά τους, έφεραν το κέφι στους δρόμους. Ανάμεσα στις πρωτότυπες συμμετοχές ξεχώρισαν «τρακτέρ» και «τρελές» αγελάδες, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.
Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε μια γιορτή που συνδύασε παράδοση και σύγχρονη διασκέδαση, προσελκύοντας πλήθος κόσμου και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής που θα μείνει αξέχαστη.








