Το πόσο δυσάρεστα βίωσε τον θάνατο του πατέρα της, περιέγραψε με μια συγκινητική ανάρτησή της στο Instagram η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Ξύπνησα από έναν εφιάλτη χθες το βράδυ. Ονειρεύτηκα ότι ο πατέρας μου πέθανε και έπρεπε να πάω σε ένα σκοτεινό υπόγειο για να βρω κάτι ζεστό να φορέσω για την κηδεία του. Σύντομα συνειδητοποίησα ότι ο εφιάλτης μου ήταν πραγματικός, αλλά ο ήλιος έλαμπε και τα πουλιά τραγουδούσαν. Ο τελευταίος μας αποχαιρετισμός στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου σήμερα ήταν σαν τον πατέρα μου – ελαφρύς και αγαπησιάρικος. Ευχαριστώ αγαπητέ Μητροπολίτη Σκανδιναβίας Κλεόπα για την όμορφη δοξολογία και τελετή.

Μετά την εκκλησία πήγαμε στο νεκροταφείο στη Σπόνγκα όπου ξεκουράζεται η μητέρα του πατέρα μου – η γιαγιά μου – και πολλοί άλλοι φίλοι. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς που παραβρέθηκε σήμερα, που έστειλε λουλούδια και μηνύματα. Με κρατήσατε τις τελευταίες 10 ημέρες. Να ζήσετε μακρά, με αγάπη και ευτυχία. Να θυμάστε ότι όλα όσα κάνουμε έχουν σημασία. Σήμερα πολλοί φίλοι του πατέρα μου μοιράστηκαν ιστορίες για τη γενναιοδωρία, την αλληλεγγύη και τη ζωντάνια του.

Ήταν ένας εργάτης που λειτουργούσε σαν βασιλιάς. Ήταν φτωχός και ένιωθε πλούσιος. Ας αναπαυθεί στην εξουσία. Αθάνατος στην καρδιά και το μυαλό μας. Παντοτινός στις ψυχές μας. Καλό ταξίδι μπαμπάκα. Αιώνια η μνήμη σου». έγραψε η παρουσιάστρια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALEXANDRA PASCALIDOU (@pascalidou)