Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε μητέρα και γιό για κλοπή 150.000 ευρώ από λογιστικό γραφείο, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα κλιμάκιο της αστυνομίας βρισκόταν στη διασταύρωση των Λεωφόρων Ικάρου και Εθνικής Αντιστάσεως. Έκανε σήμα σε ένα αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο, στο οποίο οδηγούσε ο 22χρονος Έλληνας. Επιπροσθέτως επέβαιναν ακόμη τρία άτομα.

Ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε στον έλεγχο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξή του από τους αστυνομικούς. Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια αυτής της καταδίωξης, το όχημα του 22χρονου παραβίασε τρείς κόκκινους σηματοδότες κι ένα STOP. Στην περιοχή του Μπεντεβή η καταδίωξη έληξε, όταν το αυτοκίνητο του νεαρού έπεσε πάνω σε υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ο 22χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου. Πληροφορίες αναφέρουν πως φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

#menoumespeedy