Μετά από 5 χρόνια … δεν έχουν αφήσει να λειτουργεί  τίποτα … εκτός από την αιχροκέρδεια και τις απευθείας αναθέσεις!

Απίθανο απρόοπτο από τον ποδηλατικό γύρο που διεξήχθη στο κέντρο της Αθήνας χθες, Κυριακή (19/05), καθώς  ένα… τρόλεϊ έμεινε πάνω στη Συγγρού, προκαλώντας σοβαρό πρόβλημα ατον αγώνα.

Εύλογο είναι ότι το τρόλεϊ έπρεπε πάση θυσία να απομακρυνθεί από το σημείο και έτσι πολίτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από το κέντρο της Αθήνας, με το τρόλεϊ που «έμεινε» στη μέση της Συγγρού.

Πιο αναλυτικά, όλα συνέβησαν ενώ διεξαγόταν ο ποδηλατικός γύρος, με αποτέλεσμα ο δρόμος να κλείσει και να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στον αγώνα, αφού από το σημείο θα περνούσε ο ποδηλατικός γύρος.

Για αυτό τον λόγο, όπως φαίνεται και στο βίντεο, οδηγοί, περαστικοί, επιβάτες και αστυνομικοί άρχισαν να σπρώχνουν όλοι μαζί το τρόλεϊ, το οποίο τελικά κατάφεραν να απομακρύνουν από το σημείο και να ανοίξει ο δρόμος, για να περάσουν οι ποδηλάτες και να ολοκληρωθεί κανονικά ο αγώνας.

Θυμίζεται ότι από νωρίς το πρωί της Κυριακής οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης ήταν κλειστοί για τις ανάγκες της διοργάνωσης καθώς οι ποδηλάτες σύμφωνα με το πρόγραμμα θα περνούσαν μπροστά από χαρακτηριστικά σημεία της ελληνικής πρωτεύουσας.

Οι ποδηλάτες περνούσαν σαν σίφουνες από τους άδειους δρόμους της Αθήνας ενθουσιάζοντας το συγκεντρωμένο πλήθος, χαρίζοντας χρώμα και ενέργεια στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας όπου έλαβε χώρα ο ποδηλατικός γύρος.

Ευτυχώς ολοκληρώθηκε χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις, αφού το πρόβλημα με το τρόλεϊ, που έκλεισε προσωρινά τον δρόμο και που θα μπορούσε να «καταστρέψει» τη διοργάνωση του αγώνα, επιλύθηκε έγκαιρα.