ΕΕΘ: Στο Ωραιόκαστρο αύριο τα δωρεάν τεστ

Μετά τη Θεσσαλονίκη, τη Θέρμη, τη Σίνδο το Λαγκαδά, την Καλαμαριά και τον Εύοσμο, τα Rapid Test θα γίνουν αύριο Παρασκευή στο Ωραιόκαστρο, όπου μεταφέρεται η δράση “Επιχειρώ με Ασφάλεια” του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης!

Τα τεστ διενεργούνται από ειδικό κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε μέλη του ΕΕΘ,  ενώ η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο και τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο.
Το ραντεβού για τα μέλη του ΕΕΘ από την ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου είναι από τις 9 το πρωί έως τις 2.30 μμ στην κεντρική πλατεία (Λεωφόρος Δημοκρατίας 33).
Σε περίπτωση βροχής ή μεγάλου ψύχους τα τεστ θα γίνουν στο τοπικό ΚΑΠΗ.

Όπως έχει τονίσει ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, «συνεχίζουμε τις πολύ επιτυχημένες δράσεις μας με τη διενέργεια των δωρεάν τεστ για να βοηθήσουμε τα μέλη μας να επανέλθουν στις δουλειές τους έχοντας τη βεβαιότητα πως δεν έχουν, συνεπώς και δεν μπορούν να μεταδώσουν τον ιό. Με τον τρόπο αυτό παρέχουμε μία σημαντική βοήθεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί με τη δράση αυτή επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με τους τοπικούς Δήμους αλλά και τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους».