Οργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν δηλώνει σε συνέντευξη του σ ότι αν ήξερε από την αρχή ποιος είναι ο δολοφόνος θα του είχε σπάσει το κεφάλι αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες.

“Όταν το ανακάλυψα, η μοναδική μου στεναχώρια είναι ότι δεν το ήξερα νωρίτερα, όταν αυτός ήταν εδώ. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες”, δηλώνει στη βρετανική Sun o 78χρονος πατέρας της Καρολάιν.

Οι γονείς της Κάρολάιν, όπως λέει ο πατέρας της , έμαθαν για τον θάνατο της κόρης τους στις 11 Μαΐου από γείτονες στο νησί της Αλόννησου.”Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να είχε πιάσει την καρδιά μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου” τονίζει.

Ο 78χρονος δηλώνει επίσης οτι πιστεύει πως “υπάρχει βάση” στις φήμες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ότι ο πιλότος ήταν αναμεμειγμένος σε παράνομες δραστηριότητες και προσθέτει οτι η κόρη του είχε ισχυρή αίσθηση του “σωστού και του λάθους” και θα τον είχε απειλήσει οτι θα τον άφηνε, αν μάθαινε ότι ήταν αναμεμειγμένος.