Μία ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας άνδρας, εισέβαλε στο κατάστημα της πρώην συντρόφου του με καραμπίνα και πυροβόλησε την 41χρονη γυναίκα τραυματίζοντάς την σοβαρά

Η άτυχη γυναίκα, το όνομα της οποίας προστίθεται στη μακρά λίστα των θυμάτων της έμφυλης βίας στη χώρα μας, έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Η γυναίκα μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον 41χρονο δράστη τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ μπήκε στο χειρουργείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άντεξε παρά την προσπάθεια των γιατρών και κατέληξε.

Από το συγκλονιστικό και τραγικό επεισόδιο τραυματίστηκε και η 17χρονη κόρη της 41χρονης γυναίκας, ευτυχώς ελαφρότερα, αλλά μεταφέρθηκε και εκείνη στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο γυναικοκτόνος, ο οποίος ήταν και αθλητής του ΜΜΑ, εισέβαλε με καραμπίνα μέσα στο καφενείο και πυροβόλησε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του με την οποία είχαν χωρίσει, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του, αυτοπυροβολήθηκε και αυτοκτόνησε.

Όπως φαίνεται από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, φέρεται να συνδεόταν με τον ακροδεξιό χώρο και την εγκληματική οργάνωση της ΧΑ και να συμμετείχε σε συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

Η τελευταία ανάρτηση του γυναικοκτόνου

Αποτροπιασμό προκαλεί η τελευταία ανάρτηση που έκανε ο 40χρονος άνδρας λίγο πριν δολοφονήσει την πρώην σύντροφό του.

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε”, φαίνεται να έγραψε ο άνδρας στο Facebook.

Τι αναφέρουν οι μάρτυρες

Σύμφωνα με όσα ανέφερε με αυτόπτης μάρτυρας στη Voria.gr κατά το περιστατικό ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή και φωνές «την πυροβόλησε, την πυροβόλησε!».

Θαμώνας του καφενείου σημειώνει στο τοπικό μέσο ότι η ιδιοκτήτρια ήταν μητέρα με 3 παιδιά και διαζευγμένη. Ο άνδρας που την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε είναι από τη Χίο και τον τελευταίο χρόνο ζούσε στη Θεσσαλονίκη.

Σχετιζόταν με την ιδιοκτήτρια του καφενείου και, όπως περιγράφει ο θαμώνας, έμενε ακόμη και μέσα στο μαγαζί. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος αναφέρει η γυναίκα τον είχε απομακρύνει, ωστόσο αυτός συνέχιζε να μεταβαίνει στο καφενείο.