νοτοπούλου
Την χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη σχολίασε με τρόπο σκωπτικό η Βουλευτής ‘Α Θεσσαλονίκης, Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και Επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί”, Κατερίνα Νοτοπούλου.
“Χρειάστηκε να περάσουν 9 μήνες για να επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Θεσσαλονίκη που πλήττεται βαρύτατα από Covid και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι όσα περιγράφουν αγωνιωδώς τους τελευταίους μήνες, γιατροί νοσηλευτές και ασθενείς”, τόνισε η Κ. Νοτοπούλου επισημαίνοντας πως η επίσκεψη του πρωθυπουργού αποδείχθηκε αναποτελεσματική.
Ακόμη, η βουλευτής υπογράμμισε πως οι επαφές του έγιναν σε απόλυτα ελεγχόμενο και προστατευμένο περιβάλλον αφού εργαζόμενοι κατήγγειλαν πως η συντριπτική πλειοψηφία των υγειονομικών του Ιπποκρατείου αποκλείστηκε από τη συνάντηση στο προαύλιο.
“Στην συνέχεια ο Πρωθυπουργός αρνήθηκε να παραλάβει το ψήφισμα του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, οι οποίοι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας σε μακρινή απόσταση αφού δεν τους επετράπη να πλησιάσουν, και καταγγέλλουν ότι για μήνες δεν υπήρξε ουσιαστικός σχεδιασμός“, δήλωσε χαρακτηριστικά η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.
“Η Θεσσαλονίκη πληρώνει βαρύ φόρο αίματος και σε μια μέρα που η χώρα θρηνεί 121 νεκρούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε ένα τσουρέκι, αντί για την πραγματικότητα”, κατέληξε.

Δεικτικό σχόλιο και για το Γραφείο Πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κ. Νοτοπούλου δεν δίστασε να αναφερθεί με τρόπο δεικτικό στην ανεπαρκή δράση του Γραφείου Πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης, αναφέροντας πως “Βγήκε και κάτι καλό από την σημερινή -τουριστική- επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη. Μάθαμε ότι υπάρχει ακόμα γραφείο πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης”. Να θυμίσουμε πως η Κ. Νοτοπούλου έχει διατελέσει Υπεύθυνη του Γραφείου Πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερα ενεργή δράση, ως προς την επίλυση των επιμέρους ζητημάτων της πόλης.

 

Βγήκε και κάτι καλό από την σημερινή -τουριστική- επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.
Μάθαμε ότι υπάρχει ακόμα γραφείο πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης.

Posted by Κατερίνα Νοτοπούλου on Saturday, 28 November 2020