Τα εμβολιαστικά κέντρα σε Αττική και Εύβοια, δε θα λειτουργήσουν από σήμερα στις 15:00 καθώς και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

 

Σύμφωνα με ενημέρωση του υπ. Υγείας, οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα το εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Οικονόμου: Πιθανότητα να γίνει αργία την Τρίτη

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, και ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση να κηρυχθεί η αυριανή ημέρα αργία, ο κ. απάντησε: “’Οποιο μέτρο θεωρηθεί ότι πρέπει να πάρουμε, ανάλογα με τις προγνώσεις θα αξιολογηθεί από την Πολιτική Προστασία και η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της”.

Δήλωσε επίσης ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε το εθνικό δίκτυο και οι βασικές οδικές αρτηρίες να παραμείνουν ανοικτές και πως με βάση την εξέλιξη του φαινομένου η κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις σε όλα τα μέτωπα.