Σε τηλεοπτική του τοποθέτηση, ο Αλέξης Κούγιας, για τη ληστεία στις θυρίδες της τράπεζας στο Ψυχικό, έστρεψε τις έρευνες των Αρχών στους υπαλλήλους της τράπεζας.

Πριν από αυτό ωστόσο εξελίξεις υπήρξαν την Πέμπτη στην υπόθεση του «ριφιφί» στις θυρίδες του Ψυχικού. Δύο από τις τέσσερις κυρίες που απώλεσαν χρήματα και κοσμήματα μαζί με τον δικηγόρο τους, Αλέξη Κούγια, μετέβησαν στην ΓΑΔΑ, όπου στράφηκαν εναντίον της διευθύντριας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος της τράπεζας και των αρμοδίων υπαλλήλων.

Στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε κι ανέλυσε την υπόθεση, δίνοντας και την άποψη του για το πως πραγματοποιήθηκε η ληστείας. Όπως είπε «Τότε, επικοινώνησα με το νομικό τμήμα της συγκεκριμένης τράπεζας. Περίμενα κάποια επαφή από την τράπεζα. Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή από πλευράς του και έτσι σήμερα πήγαμε στην ΓΑΔΑ και στραφήκαμε εναντίον της διευθύντριας του συγκεκριμένου υποκαταστήματος της τράπεζας και των αρμοδίων υπαλλήλων που εγγυόνταν την ασφάλεια των συγκεκριμένων θυρίδων. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει βοήθεια μέσα από την τράπεζα».

Ο κ. Κούγιας δήλωσε πως θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν τα κοσμήματα ενώ σε περίπτωση που δε γίνει κάτι τέτοιο οι πελάτισσές του θα διεκδικήσουν τα χρήματα από τις τράπεζες. Όπως δήλωσε, «Δεν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε ποια τράπεζα είναι. Ελπίζουμε σε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό».