Περισσότερα από 1.000 άτομα παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα μιας από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του αείμνηστου Μπόρις Μουζενίδη στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον ελληνικό τουρισμό.

Το speedynews, ήταν παρών στην υπέρλαμπρη τελετή εγκαινίων του Enigma Mall Shopping Center, του Ομίλου Μουζενίδη το 2017, στα Ν.Μουδανιά της Χαλκιδικής, όπου παρευρέθηκαν μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και εκπρόσωποι ξένων διπλωματών, επιχειρηματιών, ξενοδόχων και συνεργατών.

Πρόκειται, άλλωστε, για το μοναδικό Shopping Center στην Ελλάδα που – πέρα από την εμπορική του χρήση – εκθέτει σε μόνιμη βάση γλυπτά Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων καλλιτεχνών. Υπενθυμίζεται ότι το εμπορικό κέντρο ENIGMA MALL βρίσκεται στα Νέα Μουδανιά 55 χλμ. από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ο κύριος στόχος του είναι να ικανοποιήσει αποτελεσματικά τις ανάγκες των τουριστών που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Χαλκιδική.

Χωρίς αμφιβολία, το φιλόδοξο όραμα του Μπόρις Μουζενίδη για τον τουρισμό αναγνώρισαν από την πρώτη στιγμή όλοι οι εκπρόσωποι των αρχών της περιοχής, συμμετέχοντας στην αξέχαστη εκείνη βραδιά των εγκαινίων, όπως έχει αποτυπωθεί από το φωτογραφικό φακό.

 

Πηγή: #menoume_speedy