Η «Μαγεμένη Πύλη» του δήμου Παύλου Μελά βρίσκεται πλέον στον «αέρα» κι όχι στο έδαφος όπως την είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Οι επισκέπτες στο www.magemenipili.gr μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερα από 250 δρώμενα μέχρι και την Πρωτοχρονιά τον ‘Αγιο Βασίλη, τα κάλαντα, παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες, μουσική και τραγούδια, χοροθεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, γλυκά και μαγειρικές, δημιουργικές δραστηριότητες και απασχόληση, παιχνίδια και κατασκευές, ρομποτική, 24ωρη μουσική από τον dj των Χριστουγέννων, γράμματα και μηνύματα στον ‘Αι Βασίλη, πολλά δώρα και εκπλήξεις.

Το παρόν επίσης θα δώσουν  η παραμυθοαφηγήτρια Κάρμεν Ρουγγέρη, οι συνεργάτες της Χριστίνα Κουλουμπή και Στέφανος Βαρελάς και η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Στη Μαγεμένη Πύλη έκανε «ποδαρικό» η Βούλα Πατουλίδου διαβάζοντας το δικό της παραμύθι «Για την Ελλάδα», ενώ θα φιλοξενηθεί ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ορέστης Ανδρεαδάκης και η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κωνσταντίνος, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, ο Αλέξης Παρχαρίδη, ο ηθοποιός Τάσος Παλατσίδης και πολλοί άλλοι.