Πρόκειται ουσιαστικά για τον πρώτο μάρτυρα που καταθέτει για την υπόθεση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας

Αποχώρησε μετά από περίπου 3 ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας ο Μάνος Δασκαλάκης, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ο 30χρονος κατέθεσε στο ανακριτικό γραφείο για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον πρώτο μάρτυρα που καταθέτει για την υπόθεση της δολοφονίας της εννιάχρονης κόρης του.

Μετά από την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα αναμένεται να διατάξει το άνοιγμα του τάφου της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να αφαιρεθεί το tablet και να διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας για να διαπιστωθεί αν περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για την εν εξελίξει δικαστική έρευνα.

«Πόλεμος» Μάνου – Ρούλας

Το βέβαιο είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέος «πόλεμος δηλώσεων» μεταξύ των γονιών των τριών νεκρών κοριτσιών, ενώ κομβικό σημείο στις εξελίξεις θα διαδραματίσουν τα αποτελέσματα της έρευνας για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας.

Την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της, εκφράζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Με δήλωσή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 33χρονη υποστηρίζει ότι δεν θα απαντήσει ξανά σε δηλώσεις που κάνει ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος σταμάτησε να την στηρίζει -όπως λέει- δύο ημέρες μετά την κράτησή της στη ΓΑΔΑ.