Αποκαλυπτικές εικόνες αναδεικνύουν το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σκύδρας σχετικά με τις ανεξέλεγκτες παράνομες χωματερές που βρίσκονται σε όλη την επικράτεια του.

Ένα μείζον θέμα που το σημερινό δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ουδέποτε αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα προσοχή. Ένα περιβαλλοντικό ζήτημα που εκθέτει τόσο τους αρμόδιους φορείς όσο και την κακή νοοτροπία των πολιτών. Ένα σημαντικό πρόβλημα που επιφέρει πέραν των σοβαρότατων περιβαλλοντικών επιπτώσεων και οικονομική ζημία στον Δήμο Σκύδρα. Ζημία που ουσιαστικά πληρώνεται από τις τσέπες των ίδιων των δημοτών.

Το pellanews.gr δημοσιεύει σήμερα μια δουλειά πολλών ημερών που επιτελέστηκε από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Χαρίτων Πορτοκαλίδη ο οποίος μάλιστα ζητάει συγνώμη από τους συμπολίτες του για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα. Το βίντεο που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό και φανερώνει τη «γύμνια» της περιβαλλοντικής συνείδησης στον Δήμο Σκύδρας.

Αποκαλύπτει ότι ο Δήμος Σκύδρας έχει μετατραπεί σε κάδο που ξεχειλίζει σκουπίδια. Το βίντεο αποκαλύπτει ότι η καθαριότητα στον Δήμο Σκύδρας έχει περιοριστεί στο πως θα αδειάζουν οι κάδοι στα κεντρικά σημεία της πόλης και των χωριών ενώ λίγο παραέξω οι παράνομες χωματερές αποκαλύπτουν την αληθινή εικόνα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τις χωματερές απ’ όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, τις δηλώσεις του κ. Πορτοκαλίδη με το περιβάλλον στον Δήμο Σκύδρας να εκπέμπει SOS: