Η συμβολική κίνηση του Δήμου Χαλκηδόνος στους υγειονομικούς – Η επιστολή του δημάρχου

Να τιμήσει τους υγιειονομκούς του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων, σε μια δύσκολη συγκυρία, αποφάσισε ο Δήμος Χαλκηδόνος.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος, απέστειλε επιστολή προς τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης και την πρόεδρο της κοινότητας Κουφαλίων, καλώντας τους σε μια συμβολική κίνηση την Παραμονή των Χριστουγέννων, 24.12.2020 στις 10 το πρωί, στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων.

Διαβάστε την επιστολή του:

«Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για όλους μας, οι υγιειονομικοί της χώρας μας έδωσαν και δίνουν μια μεγάλη μάχη καθημερινά απέναντι στον κορωνοϊό.

Η πανδημία ανέδειξε και συνεχίζει να αναδεικνύει τον σημαντικό τους ρόλο στον πόλεμο κατά του ύπουλου αυτού εχθρού.

Ως δημοτική αρχή οφείλουμε να τους πούμε ένα “μεγάλο ευχαριστώ” για την προσφορά τους στους κατοίκους του δήμου μας και όχι μόνο. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε όλους αυτούς τους “ήρωες” της καθημερινότητάς μας.

Σας προσκαλώ την Παραμονή των Χριστουγέννων, 24.12.2020 στις 10 το πρωί, εκπροσωπώντας το δημοτικό συμβούλιο, να παραστούμε στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων όπου κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και τηρώντας στο έπακρο τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας ως δημοτικό συμβούλιο στους υγιειονομικούς του κέντρου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή είναι παρόντες ψυχή τε και σώματι, βοηθώντας όσους κινδυνεύουν, όσους υποφέρουν, με κίνδυνο πολλές φορές της δικής τους ζωής.

Ένα συμβολικό χειροκρότημα θα είναι ο δικός μας τρόπος να τους πούμε “ευχαριστώ” από καρδιάς.

Ο Δήμαρχος

Σταύρος Αναγνωστόπουλος».