Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα σημαντικό έργο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου, με στόχο την ασφαλέστερη μετακίνηση στους οδικούς άξονες της περιοχής.

Ειδικότερα, εκτελούνται εργασίες για την αποκατάσταση φθορών σε δρόμους και πεζοδρόμια, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Ωραιοκάστρου έτους 2020-2021».

«Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ωραιοκάστρου καταγράφουν σε ποιους δρόμους και πεζοδρόμια υπάρχουν φθορές και στη συνέχεια γίνονται οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες για την αποκατάστασή τους», τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.

Διευκρινίζει πως και οι δημότες μπορούν να υποβάλλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή τηλεφωνικά αιτήματα, σχετικά με φθορές που εντοπίζουν σε δρόμους και πεζοδρόμια, με στόχο να δρομολογηθεί η αποκατάστασή τους.

«Θα καταγράφουμε και θα εξετάζουμε τα αιτήματα των δημοτών μας, ώστε στη συνέχεια να κάνουμε τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες. Όσοι πολίτες εντοπίζουν προβλήματα και φθορές σε δρόμους του Δήμου μας μπορούν να μας ενημερώνουν μέσω email ή τηλεφωνικά», εξηγεί ο κ. Καζαντζίδης.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kazantzidis@oraiokastro.gr ή να καλούν στο τηλέφωνο 6981211131 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Τα τεχνικά συνεργεία εκτελούν τις εργασίες για την αποκατάσταση των φθορών σε δρόμους και πεζοδρόμια στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων.