Το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων Πολίχνης καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και να συμμετέχουν κάθε Σάββατο τις ώρες 11.00-14.00, στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης με ανέπαφη παράδοση.

Η δράση υλοποιείται στην οδό Φ. Κόντογλου & Στρατή Τσίρκα στο δασύλλιο Μετεώρων Πολίχνης και η διαχείριση των ειδών γίνεται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο του Δήμου Παύλου Μελά.

Είδη πρώτης ανάγκης:

ζυμαρικά, όσπρια, ρύζια, ελαιόλαδα, σάλτσες, γάλατα μακράς διαρκείας,

καθώς και τα παρακάτω είδη υγιεινής:

χλωρίνες, απολυμαντικά σπρέι, ρολό κουζίνας, χαρτιά υγείας, μάσκες, γάντια.

Διαβάστε την ανακοίνωση των Αεροπροσκόπων:

Ξέρεις ότι είσαι πρόσκοπος, όταν στόχος σου είναι να δημιουργήσεις έναν καλύτερο κόσμο!

Ελάτε μαζί μας και στηρίξτε τη διαρκή προσπάθεια να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Σας περιμένουμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, για τις οικογένειες και τα άτομα που χρειάζονται υποστήριξη. Κάθε Σάββατο περιμένουμε από πολλούς, το ελάχιστο που μπορούμε να διαθέσουμε, από τον προϋπολογισμό μας, για να μην μείνει άδειο κανένα τραπέζι.

Βάλτε κωδικό 4 και στείλτε το στο 13033, για να προσφέρετε βοήθεια και να έρθετε μετά από τα Σαββατιάτικο ψώνια σας, στο δασύλλιο που μας φιλοξενεί.

Η ελάχιστη συμβολή του καθενός μπορεί να βοηθήσει αυτούς που δοκιμάζονται από την πανδημία. Το “λίγο του καθενός μας” είναι αρκετό για το “πολύ όλων μας” Ελάτε μαζί με τους προσκόπους, να σώσουμε το όνομα της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!

Πληροφορίες: 6947 261911, 6977 727260, 6945 892824