Σε έκτακτη συνεδρίαση συγκαλείται αύριο (Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021), στις 6.00 το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης με μόνο θέμα συζήτησης «την πορεία της λειτουργίας του λιανεμπορίου και τη στήριξη των επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης που προέκυψε από την πανδημία του Covid-19».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και θα μεταδοθεί από το κανάλι του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Youtube.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες, Σάββατο 3 Απριλίου, είχε ζητήσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο πρώτη η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Τομεάρχης Τουρισμού και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κατερίνα Νοτοπούλου.