Η ιστορική Συνδικαλιστική Παράταξη Δικηγόρων Θεσσαλονίκης ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ύστερα από την ανακοίνωση του νέου επικεφαλής Παναγιώτη Γεωργιάδη που θα ηγηθεί ως υποψήφιος Πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε σήμερα τις/τους πρώτους 5 υποψηφίους Συμβούλους εκ των 24 του υπό κατάρτιση ψηφοδελτίου που είναι κατά αλφαβητική σειρά οι ακόλουθοι :

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜ.ΔΣΘ 3182

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Νομικής σχολής ΑΠΘ στο διοικητικό δίκαιο. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Μέλος του ΔΣ και Αντιπρόεδρος του ΤΑΔΙΘ την περίοδο 2014-2017. Ασχολείται κυρίως με υποθέσεις αστικού, εμπορικού δικαίου και δικαίου αναγκαστικής εκτέλεσης. Διευθύνων εταίρος στην εταιρία δικηγόρων ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ-ΓΟΥΛΙΑΡΟΥ και Συνεργάτες.

 

ΚΟΥΛΙΟΥΦΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΑΜ.ΔΣΘ 7286

Γεννημένος το 1972 στη Θεσσαλονίκη, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Παρίσι 1 – Σορβόννη, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, εργατολόγος, Πρόεδρος του Συλλόγου αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής ΚΑΛΑΜΑΡΙ, πρ. Πρόεδρος της ΕΕ του ΚΑΔΙΘ, ερασιτέχνης ηθοποιός.

ΜΟΥΡΑΤΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ  ΑΜ.ΔΣΘ 11822

Γεννήθηκε στις 28/01/1981 στο Βογατσικό Καστοριάς και είναι απόφοιτος της Νομικής του Α.Π.Θ. Δικηγόρος Παρ’ Εφέταις, κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων ( Στον τομέα ιστορίας, φιλοσοφίας & κοινωνιολογίας του δικαίου της Νομικής του Α.Π.Θ & στον τομέα Δημοσίου δικαιου & πολιτικών επιστημών της Νομικής του Δ.Π.Θ. ) Είναι επίσης προπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών Ανατολικών σπουδών. Συμμετέχει στην Θεατρική ομάδα – παιδική σκηνή του Δ.Σ.Θ.

ΣΔΟΥΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΜ. ΔΣΘ 5119

Μάχιμος Δικηγόρος παρ΄ Εφέταις με εμπειρία σε ακροατήρια ποινικών και αστικών υποθέσεων. Έχει διατελέσει εξωτερικός συνεργάτης σε Ν.Π.Δ.Δ. Από την αρχή της του υπήρξε ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, και μέλος της παράταξης ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ με την οποία κατήλθε τρεις φορές υποψήφιος Σύμβουλος. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Διοίκηση.

 

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΜ. ΔΣΘ 8995

Είναι Δικηγόρος ασχολούμενος με το ποινικό δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής (2005) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (2006) στο Ποινικό Δίκαιο από το Ruprecht-Karls-Universität-Ηeidelberg LLM (Magister Legum), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης (2008) στο Ποινικό Δίκαιο, την Ποινική Δικονομία και την Εγκληματολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (2013) με θέμα: «Επιθέσεις κατά συστημάτων πληροφοριών- Εθνική και διεθνής διάσταση» από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μεταδιδακτορικός Υπότροφος στο Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ. Ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των κρατουμένων, συγγράφει νομικά βιβλία και επιθυμεί να ενισχυθεί ο θεσμικός ρόλος των δικηγόρων.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώνονται τμηματικά και υπόλοιποι/ες υποψήφιοι του ψηφοδελτίου.

#menoume_speedy