Ανακοίνωση εξέδωσε το ΣΕΤΕΠΕ, Συνδικάτο Εργατουπαλλήλων Τουριστικών – Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, για κυλιόμενες τετράωρες στάσεις εργασίας για τους εργαζόμενους της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «Οι εργαζόμενοι δίνουν δίκαιο αγώνα εδώ και μήνες και επανειλημμένα γίνονται τα θύματα σε ένα καθεστώτος ομηρίας από το οποίο δεν μπορούν να απεμπλακούν. Ζητάμε, άμεση επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων της Λέσχης χωρίς μεταβολές στα μισθολογικά και εργασιακά τους, πλήρη και σταθερή δουλειά για όλους με ίση μεταχείριση προς όλους  τους εργαζόμενους».

Τέλος, καταλήγει πως, «Είναι επιτακτική η ανάγκη επαναπρόσληψης των εργαζομένων χωρίς  χρονοτριβές και κωλυσιεργίες, για να συνεχιστεί και η σωστή λειτουργία και σίτιση της Λέσχης που εξυπηρετεί χιλιάδες φοιτητές του ΑΠΘ. Η σίτιση θα πρέπει να είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς με ποιοτικά και επαρκεί γεύματα για όλους, πράγμα που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την προσπάθεια που τόσα χρόνια καταβάλουν οι εργαζόμενοι της Λέσχης».