Με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά, επί έξι χρόνια, την ανήλικη ανιψιά της συζύγου του ένας 51χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 26 ετών.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η ανήλικη μεγάλωσε με την γιαγιά και τον παππού της, και τα Σαββατοκύριακα επισκεπτόταν το σπίτι της θείας της και του κατηγορούμενου θείου της. Κατά την εκεί φιλοξενία της ο 51 ετών κατηγορούμενος φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά, σε ηλικία μόλις 9 ετών.

Ήδη, από τότε υπήρχαν, κατά τη δικογραφία, υποψίες για την κακοποίησή της, καθώς γιατροί ύστερα από εξέταση της ανήλικης διέγνωσαν μία σεξουαλικά μεταδιδόμενη νόσο. Το γεγονός αυτό προκάλεσε ποινική έρευνα, με προηγούμενη εισαγγελική εντολή και στο πλαίσιο αυτό κατέθεσαν πρόσωπα από το περιβάλλον στο οποίο ζούσε. Παρότι η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στη γιαγιά της όσα βίωνε, η ηλικιωμένη φέρεται να την πίεσε ψυχολογικά να μην αναφέρει το παραμικρό, προκειμένου να προστατευθεί το οικογενειακό περιβάλλον.

Πράγματι η ανήλικη δεν κατέθεσε κάτι επιβαρυντικό και υπό αυτές τις συνθήκες η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο. Στη συνέχεια δε, η ίδια μετακόμισε για μόνιμη εγκατάσταση στο σπίτι του κατηγορούμενου, επειδή η γιαγιά – όπως κατατέθηκε – είχε κουραστεί και έπρεπε να φροντίσει τον ηλικιωμένο σύζυγό της. «Αντί να προστατευθεί η αγνότητα και η παιδική της αθωότητα την στέλνει βορά στην οικογένεια, να ζήσει εκεί», σχολίασε στην αγόρευσή της η εισαγγελέας του Κακουργιοδικείου.