Η σφοδρή κακοκαιρία των τελευταίων ημερών δεν άφησε ανεπηρέαστη τη Θεσσαλονίκη καθώς αρκετοί είναι οι δρόμοι που έχουν κλείσει ενώ αργά το βράδυ υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στο Δήμο Δέλτα.

Κλειστοί παραμένουν δρόμοι του επαρχιακού οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης, λόγω υπερχείλισης ποταμών ή χειμάρρων. Συγκεκριμένα, στον δήμο Δέλτα, κλειστός παραμένει από το βράδυ της Τρίτης ο δρόμος που συνδέει τη Σίνδο με τον Βιολογικό Καθαρισμό και την προέκταση της Πόντου με τη Σίνδο, καθώς υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός. Επίσης, κλειστός παραμένει ο δρόμος Πενταλόφου – Σίνδου.

Στον δήμο Βόλβης, κλειστό είναι τμήμα της επαρχιακής οδού που συνδέει τα Ν. Βρασνά με τον Σταυρό. Τέλος, στον δήμο Λαγκαδά κλειστός είναι ο δρόμος από το Ηράκλειο προς τον Λαγκαδά, λόγω υπερχείλισης του μπογδάνου ποταμού.