Τζένη Μελιτά: Αναλαμβάνει τον σχολιασμό της Eurovision 2023 – “Θα δουλέψω σαν το σκυλί”

 

Ρόλο σχολιάστριας του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2023 αναλαμβάνει φέτος η Τζένη Μελιτά, η οποία είναι και το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Μετά την απόφαση του ηθοποιού και σεναριογράφου να αφήσει τη συγκεκριμένη θέση, η Δημόσια Τηλεόραση αναζητούσε το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει με τις φήμες να θέλουν τον Φώτη Σεργουλόπουλο να είναι αυτός που θα βρεθεί στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου.

“Θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία, ανυπομονώ πάρα πολύ να πάω εκεί, θα μεταφέρω όλο το ρεπορτάζ εδώ στην εκπομπή. Μεγάλο δώρο και μεγάλη τιμή και ευχαριστώ πραγματικά, θα δουλέψω σαν το σκυλί και νομίζω θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία. Έτσι όπως μαζεύω κόσμο στο σπίτι μου και τους καλώ εκείνη τη μέρα… αυτό το κλίμα θέλω να περάσω και στον κόσμο, να γίνουμε μία τεράστια παρέα. Μαζί με τη Μαρία Κοζάκου φυσικά. Ανυπομονώ”, ανέφερε η παρουσιάστρια από τον αέρα της εκπομπή της.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο.

Ο 67ος Διαγωνισμός της Eurovision αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τη νίκη της Ουκρανίας στον περσινό θεσμό.

Πηγή:news247.gr