
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Περιφέρεια Αττικής, περίπου 4,2 τόνοι ακατάλληλων τροφίμων, όπως κρέατα και τυριά, ετοιμάζονταν να διατεθούν στην αγορά ενόψει Πάσχα. Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από την 1η Απριλίου έως σήμερα ανέρχονται σε 4.236, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.
Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν επιβάλει αυστηρές διοικητικές κυρώσεις σε περιπτώσεις που διαπιστώθηκαν παραβάσεις, προκειμένου να αποτραπεί η διάθεση ακατάλληλων προϊόντων στους καταναλωτές. Η δράση αυτή έρχεται να ενισχύσει την ασφάλεια των τροφίμων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.