Οι έντονες αντιδράσεις με τα όσα είπε σε βίντεο, σχολιάζοντας την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, οδήγησαν και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να διακόψουν την συνεργασία με τον έλληνα instagramer.

 

Θυμίζουμε ότι η τοποθέτηση του Κοψιάλη για την υπόθεση βιασμού και την εμπλοκή του ονόματος γνωστού επιχειρηματία, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς είπε σε βίντεό του, πως ο επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, έλειπε από την Ελλάδα.

«O [επιχειρηματίας] από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του. Επίσης έχει αναφερθεί ότι ο [επιχειρηματίας] διέρρευσε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη, κάτι το οποίο διαψεύδει και η Ιωάννα Τούνη».

Έτσι, ξεκίνησε το #cancel_kopsialis στο Twitter, το hashtag που κάποια στιγμή έφτασε και στην κορυφή των trends στην Ελλάδα, με τον κόσμο να τον κατηγορεί πως έσπευσε να υπερασπιστεί τους φίλους του, επειδή ο ίδιος έχει τονίσει ότι γνωρίζεται προσωπικά με τον επιχειρηματία.

https://twitter.com/epigeiathea/status/1483506700795711495?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1483506700795711495%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Flifestyle%2Faleksandros-kopsialis-thyella-antidraseon-gia-ton-influencer-kai-tin-ypothesi-viasmou-sti-thessaloniki%2F3451603%2F

Έτσι,τα αδέρφια Αντετοκούνμπο αποφάσισαν να διακόψουν την συνεργασία τους με τον influencer, Αλέξανδρο Κοψιάλη για το σπίτι αξίας 100.000 ευρώ που θα έκαναν giveaway σ’ έναν τυχερό στην Αθήνα.

Ο Γιάννης και τ’ αδέρφια του «μέσω» και του Αλέξανδρου Κοψιάλη, διοργάνωναν έναν τεράστιο διαγωνισμό για ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ στην Αθήνα, το οποίο θα κέρδιζε ένας τυχερός.

Διαχωρίζοντας τη θέση τους από τα όσα προηγήθηκαν, οδηγήθηκαν στην απόφαση να κάνουν… cancel τον Έλληνα Instagrammer.

Την απόφασή τους γνωστοποίησαν πριν από λίγη ώρα από τον προσωπικό τους λογαριασμό, ανακοινώνοντας ότι πλέον ο διαγωνισμός είναι αποκλειστικά και μόνο δική τους υπόθεση!

 

Με πληροφορίες από το rosa.gr και το newsit.gr