Ένας ανώνυμος πελάτης κομμωτηρίου στο Denver των ΗΠΑ, άφησε φιλοδώρημα 2.500 δολαρίων σε κομμώτρια. Πώς αντέδρασε η εργαζόμενη.

Ένας πολίτης στο Denver των ΗΠΑ, άφησε μεγάλα ποσά σε φιλοδώρημα σε κομμωτήριο, επειδή το κατάστημα είχε παραμείνει κλειστό για 2 μήνες λόγω του Covid-19. Ο ίδιος το έκανε επειδή ήθελε να στηρίξει τους εργαζόμενους.
Σύμφωνα με την dailymail, η κομμώτρια που έλαβε φιλοδώρημα ύψους 2,500 δολαρίων ξέσπασε σε κλάματα λόγω συγκίνησης. Ο πολίτης δεν στήριξε μόνο την ίδια αλλά και όλο το προσωπικό αφού άφησε συνολικά 3.300 δολάρια για τους υπόλοιπους υπαλλήλους.

Συγκεκριμένα, έδωσε 500 δολάρια στον υπάλληλο της ρεσεψιόν, και 1000 δολάρια για τον γενικό διευθυντή. Ο άντρας άφησε και 100 δολάρια για τον κάθε υπάλληλο, σε κατάστημα που είχε 18 υπαλλήλους.
Η κομμώτρια, Illsia Novotny, δεν είχε καν προγραμματίσει να δουλέψει εκείνη τη μέρα. Ο άνδρας ήρθε στο τέλος της πολυάσχολης μέρας και άρχισε να της μιλάει για το Chicago, από όπου ήταν. Όταν η ίδια άρχισε να του κόβει να μαλλιά, η κουβέντα τους κύλησε προς τον κορονοϊό και στο πόσο δύσκολοι ήταν οι τελευταίοι 2 μήνες.
Ο άνδρας προτού φύγει από το κατάστημα είπε στην κομμώτρια: “Για να ξέρεις, αυτό δεν ήταν λάθος”. Η ίδια δεν κατάλαβε τι εννοούσε ο άντρας μέχρι που το προσωπικό της είπε ότι της είχε αφήσει 2.500 δολάρια πουρμπουάρ για την ίδια.
“Ξέσπασα σε κλάματα ” είπε η Novotny. “Είμαι ανύπαντρη μητέρα και η τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Δεν ξέραμε τι θα γίνει και αν θα ξανανοίξουν τα καταστήματα”, συμπλήρωσε.

Η 32χρονη μητέρα δήλωσε ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα για να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού της, για τον μήνα Ιούνιο εκ των προτέρων, μια τελείως διαφορετική πρακτική από ότι συνήθιζε τους τελευταίους μήνες.
“Ο γιος μου είχε πει: Αν δεν έχεις δουλειά πως θα πληρώσουμε τους λογαριασμούς; ” είπε η ίδια.
“Επιστρέφοντας στη δουλειά και έχοντας πελάτες, ακόμη και άτομα που δεν γνωρίζεις, να δείχνουν τόση αγάπη, σε κάνει να νιώθεις υπέροχα” πρόσθεσε η Novotny.

Πηγή:news247.gr