Η Bugatti σήμερα αποκάλυψε, μέσω instagram, μια Chiron Sport, την οποία παρήγγειλε ένας τύπος για να την χαρίσει στην γυναίκα του την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο εν λόγω κύριος, που μάλλον δε λυπάται να ξοδέψει τα λεφτά του, έδωσε περίπου 3,2 εκατ. δολάρια για να κάνει την γυναίκα του χαρούμενη αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Για την παραγγελία του supercar μεσολάβησε η βρετανική εταιρία πώλησης πολυτελών οχημάτων H.R. Owen. Ο πελάτης είχε πολλές επιλογές όσον αφορά τους χρωματισμούς και τελικά κατέληξε στο Matte Blanc και το Silk Rosé στο εξωτερικό, ενώ στο εσωτερικό προτίμησε το Gris Rafale. Επειδή το αυτοκίνητο προοριζόταν για την αγαπημένη του, πρόσθεσε το όνομα της “Alice” στο προσκέφαλο των καθισμάτων, αλλά και στο εσωτερικό των θυρών.

“Αυτό είναι ένα πραγματικά ιδιαίτερο μοντέλο Bugatti, και θα το θυμόμαστε πάντα ως ένα μοναδικό αυτοκίνητο”, δήλωσε ο Ken Choo, Διευθύνων Σύμβουλος της H.R. Owen. “Είχαμε την τιμή να μεσολαβήσουμε για να αποκτήσει ο πελάτης μας αυτή την απίστευτη Chiron Sport και χαιρόμαστε που η Bugatti ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του. Είναι απίστευτο να βλέπεις κάθε Bugatti να γίνεται με διαφορετικό τρόπο και να δίνει την δυνατότητα σε κάθε πελάτη να βάζει την προσωπική του σφραγίδα.”

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το αυτοκίνητο διαθέτει έναν quad-turbocharged W16 κινητήρα των 8.8 λίτρων που αποδίδει 1.500 ίππους.

#menoumespeedy