Σίγουρα η πρώτη σκέψη για να επιλέξουμε ένα εστιατόριο είναι η κουζίνα του και οι εκπληκτικές νοστιμιές του. Όταν όμως βρισκόμαστε σε μια ξένη χώρα σίγουρα θα μετρήσει περισσότερο η τοποθεσία του και η διαφορετικότητα του εφόσον δεν γνωρίζουμε τις γεύσεις του.

Αν σας αρέσει να τρώτε πρωινό παρέα με καμηλοπαρδάλεις ή να δειπνείτε με λιοντάρια, ακόμα και αν σας αρέσει να τρώτε σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός στην παρακάτω λίστα θα βρείτε σίγουρα ένα εστιατόριο για τα δικά σας γούστα.

 

Δείπνο με θέα! Ο Ολλανδός σεφ Angelique Schmeinck διευθύνει το εστιατόριο – αερόστατο, σερβίρει γεύματα τριών πιάτων και μπορεί να φιλοξενήσει έως 14 άτομα.

 

 

Το SnowRestaurant, στο Kemi της Φινλανδίας διαθέτει τραπέζια πάγου και καθίσματα καλυμμένα με γούνα ταράνδου, καθώς και γλυπτά πάγου.

 

Το Giraffe Manor, στο Ναιρόμπι ,είναι ένα αποκλειστικό boutique ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στη συλλογή The Safari Collection.

 

 

Το savo Lion Restaurant είναι το πρώτο εστιατόριο με θέμα την Αφρική στην Ασία που σας επιτρέπει να έχετε μια στενή συνάντηση με την πραγματική άγρια ​​φύση.

 

Ένα από τα ψηλότερα εστιατόρια στην Ευρώπη! Θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, ώστε να σας μείνει το Chamonix αξέχαστο.

 

Δειπνήστε πέντε μέτρα κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού, στο Ithaa , το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στον κόσμο, με πανοραμική θέα στον κήπο των κοραλλιών.

 

Τι είναι πιο ρομαντικό από ένα δείπνο υπό το φως των κεριών στην παραλία;

Ένα δείπνο υπό το φως των κεριών σε ένα σπήλαιο εστιατόριο σκαλισμένο στις ακτές της Ιταλίας, στο Grotta Palazzese .

 

Αυτό το ρομαντικό και περίεργο εστιατόριο  βρίσκεται σε μια σπηλιά στην παραλία στο Diani, στην Κένυα.  Η ιδιαιτερότητα του είναι ότι δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα. Μόνο κεριά και το φυσικό φως που επιτρέπουν να μπαίνει οι αυθεντικές τρύπες του σπηλαίου .